Ministerul Educației al Republicii Moldova

Inspectoratul Şcolar Naţional

A A A

Rezultatele examinării dosarelor pentru concurs

În rezultatul examinării dosarelor de concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de:

  •  Șef direcție generală, Direcția generală inspecție și acreditare la concurs au fost admiși candidații: Railean Elena, Orehovschi Sergiu, Argint-Căldare Lucia și Popa Dorin;
  •  Inspector principal, Direcţia inspecție, la concurs a fost admis candidatul: Scutar Lilia;
  •  Inspector principal, Direcția acreditare, la concurs au fost admiși candidații: Popel Cezara și Scutar Lilia;
  •  Specialist superior, Secția juridică, la concurs a fost admis candidatul: Băluțel Gheorghe;
  •  Specialist principal, Direcția resurse umane, comunicare și relații cu publicul, la concurs a fost admis candidatul: Băluțel Gheorghe;
  •  Specialist superior, Direcția resurse umane, comunicare și relații cu publicul, la concurs a fost admis candidatul: Roler Mariana.

 

Proba scrisă pentru funcțiile publice de inspector principal, Direcția inspecție, specialist superior, Secția juridică și specialist superior, Direcția resurse umane, comunicare și relații cu publicul se va desfăşura în ziua de marți, 11 iulie 2017, ora 09:00, în sala de ședințe a Inspectoratului Şcolar Naţional, adresa: mun. Chișinău, str. Alecu Russo, nr. 1, et 11.

Proba scrisă pentru funcțiile publice de șef direcție generală, Direcția generală inspecție și acreditare, inspector principal, Direcția acreditare și specialist principal, Direcția resurse umane, comunicare și relații cu publicul se va desfăşura în ziua de miercuri, 12 iulie 2017, ora 09:00 în sala de ședințe a Inspectoratului Şcolar Naţional, adresa: mun. Chișinău, str. Alecu Russo, nr. 1, et 11.

 

04 iulie 2017